Popasul Calatorului

Si am intrat in han la tine
Cu o mandruta dupa mine
Și-au mai venit și alți prieteni
Hai că ne facem carcaleți.

Și-n zori e muzică, mâncare
O atmosferă prea frumoasă,
E masa plină cu pahare,
Iar noi cu toții pe sub masă.

Meniu

Aniversari

"La mulţi ani!" Auzim aceasta urare la fiecare aniversare sau la trecerea dintre ani. Tot ce ne dorim este ca fiecare aniversare sa fie unica. Nu poti da gres niciodata cu elemente romanesti. La Han la Traian, impletim cele mai frumoase aniversari.

Cununii/Nunti

Suntem incantati sa va punem la dispozitie un cadru autentic romaneasc pentru ca petrecerea cununiei voastre sa ramana intr-o amintire pretioasa. “Azi pe plaiuri romanesti, la Han la Traiani pasesti, facem nunta ca-n povesti, stfel tu iti construiesti, casnicia ce-ti doresti.”

Botezuri

Un alt eveniment ce trebuie sa poarte o semnatura memorabila, este botezul copilului tau. Pe langa decorul in stil romaneac pe care ti-l punem la dispozitie, oferim si o camera pentru ca somnul copilului tau sa fie mai dulce. Pentru copil, petrecerea de botez este un pic cam obositoare.

Ev. Corporate

Fie ca vorbim de lansarea unui produs, de aniversare, de petrecerea de inchidere de an, a companiei din care faci partea, merita ca petrecerea sa fie “the best in stil romanesc”. Iti oferim intimitatea necesara pe principiul: Ce se intampla la petrecerea de firma, sa ramana la Han la Traian.